Elitis

Het Franse merk Elitis ontwerpt al sinds 1988 diverse interieurproducten zoals muurdecoratie, stoffen, accessoires en meubelen voor zowel woningen als projecten.

Onder het motto ‘wees de nieuwste technieken altijd een stapje voor’ ontdekken en experimenteren zij net zolang totdat zij weer met een verrassende creatie komen. Ieder ontwerp komt tot stand door eigen ‘in-house’ designers en kunstenaars, die zich laten inspireren door mode, film, fotografie, kunst, architectuur, reizen en poëzie.

De collecties zijn vooral kleurrijk en veelzijdig. Zowel ten aanzien van de vormgeving als qua materialen. Daardoor zijn ze in iedere woonstijl toe te passen en tevens goed met elkaar te combineren. Strepen met patronen en geometrische vormen met effen achtergronden.

Voor de hospitality branche is bovendien een zogenaamde High Performance Contract collectie samengesteld, die voldoet aan de allerhoogste eisen en functionaliteiten.

Spreekt Elitis u aan? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Amstelveen waar wij u de uitgebreide collectie kunnen laten zien. Daarbij zijn onze adviseurs uiteraard van harte bereid om uw vragen ten aanzien van uw persoonlijke woonwensen te beantwoorden.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst