Ferrolight

Collectie

Bij FERROLight Design komen verlichting en design samen. De Nederlandse designstudio biedt voor elke ruimte passende verlichting die zorgt voor sfeer en beleving. Zowel woningen als bedrijfspanden, winkels, hotels en tuinen voorzien zij van mooi en functioneel licht,

Stijl

FERROLIGHT Design staat voor heldere, efficiënte  en unieke verlichting. Zij bieden energiezuinig licht dat zo dicht mogelijk de warmte van zonlicht nadert, gevat in hoogstaand minimalistisch design.

Veelzijdige stijl: met een reeks ontwerpen om uit te kiezen, biedt Ferrolight Design Lighting zowel moderne als klassieke opties voor elke smaak. Of je nu op zoek bent naar een edgy en eigentijdse stijl of een meer vintage gevoel, Ferrolight heeft voor elk wat wils.

Duurzame kwaliteit: Ferrolight Design Lighting is gemaakt van duurzame materialen zoals messing en aluminium en is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Het hoogwaardige vakmanschap zorgt ervoor dat je verlichting nooit uit de mode raakt, ongeacht hoe lang je hem al in je huis of kantoor hebt staan.

Unieke stukken: elk stuk Ferrolight Design Lighting wordt met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden die trots zijn op hun werk. Van de ingewikkelde ontwerpen tot de verbluffende afwerkingen, elk stuk is echt uniek in zijn soort – dus u kunt er zeker van zijn dat uw exemplaar opvalt tussen de rest.

Designers

Designer Ferdinand Verbeek en creatieve sidekick Marike Verbeek verzorgen de designs.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst