Flexform (MOOD)

Het Italiaanse Flexform is opgericht in Brianza, hét meubelproductiedistrict van Italië. Zoals zovele grote meesters van Italiaans design die inmiddels zijn uitgegroeid tot toonaangevende meubelmerken, is ook dit familiebedrijf diepgeworteld in de historische setting van de vele kleine ambachtelijke werkplaatsen.
Sinds de jaren ’60 werkt Flexform met diverse topontwerpers, onder wie bijvoorbeeld Antonio Citterio, wie Flexform tevens zichtbaarheid geven buiten de grenzen van Italië. Dat had onder andere de opening van diverse flagshipstores wereldwijd als gevolg.

Na ‘best seller’ Groundpiece is ook de MOOD collectie een absolute smaakmaker; een complete meubellijn van banken, stoelen, tafels, kasten en accessoires. Tot 2005 was de Amerikaanse ontwerper John Hutton verantwoordelijk voor de MOOD-collectie, die hij een internationale, verfijnde uitstraling gaf.

De MOOD-collectie zou je meubels voor fijnproevers kunnen noemen. Ze ogen rustig met hun ronde vormen en zachte tonen, maar hebben speelse details en het materiaalgebruik is luxe en verrassend. MOOD vertegenwoordigt het allerbeste uit het verleden van Flexform. We laten dit graag aan u zien in onze showroom in Amstelveen. Tevens kunt u voor de ultieme Flexform beleving naar de ‘cosmopolitan style’ flagshipstore aan de Zuidas in Amsterdam, die in 2017 werd geopend.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst