Flos

Collectie

Het Italiaanse Flos biedt design verlichting: artistiek, creatief en innovatief zijn de kernwoorden die de manier van ontwerpen uitdrukken.

Stijl

De bijna abstracte ontwerpen zijn gebaseerd op een combinatie van kunst en design.

Kwaliteit Vakmanschap: Krijg superieur vakmanschap met Flos Italian Design Lighting. Deze lampen zijn ontworpen voor een lange levensduur en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk huis of kantoor. Bovendien geven hun stijlvolle ontwerpen je ruimte een elegante uitstraling.

Tijdloos design: Italiaanse designverlichting van Flos brengt uw huis naar een nieuw tijdperk van verfijning en schoonheid. De tijdloze stijl en het onberispelijke vakmanschap zullen zeker gewaardeerd worden door zelfs de meest kieskeurige binnenhuisarchitecten. Met zijn stijlvolle silhouetten, strakke lijnen en moderne materialen voegen deze lampen een vleugje klasse en elegantie toe aan elke kamer.

Verlichtingsinnovatie: Flos Italiaanse designverlichting is niet alleen een verbluffende toevoeging aan elke ruimte, het biedt ook innovatieve functies waardoor deze zich onderscheidt van de massa.

Designers

Flos werkte al samen met tal van designers, waaronder Ron Gilad, Marcel Wanders en Piero Lissoni.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst