Uniek ontwerp: Foscarini designlampen bieden een uniek en stijlvol ontwerp dat zeker een vleugje luxe toevoegt aan elke kamer. Met een scala aan beschikbare ontwerpen, vormen, maten en kleuren, kunt u de perfecte lamp voor uw huis of kantoor kiezen.

Hoogwaardige materialen: Foscarini designlampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals metaal, glas en stof. De gebruikte materialen zijn duurzaam en gaan lang mee, zodat je jarenlang plezier hebt van je lamp.

Veelzijdige verlichting: Met de designlampen van Foscarini kunt u de verlichting aanpassen aan uw behoeften. Of je nu een warme gloed of helder licht wilt creëren, deze lampen bieden veelzijdigheid en passen in elke sfeer.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst