Frankly Amsterdam

Het jonge Nederlandse bedrijf Frankly Amsterdam – met oprichter Femke Derks aan het roer – ontwerpt, produceert en verkoopt kleden, bedlinnen, plaids en sjaals. Hierbij vinden zij het belangrijk dat deze producten gemaakt worden door mensen die eerlijk worden behandeld, werken in een goede omgeving met zuivere, onschadelijke materialen en worden betaald door hun waarde. Daarom vindt die productie in Europa plaats. In de zogenaamde ‘tool box’ vindt u louter duurzame textielgarens op basis van wol, mohair en eucalyptus.

En net als wij, vinden zij ook dat een product mooi moet zijn. Frankly Amsterdam werkt samen met internationale toonaangevende ontwerpers, zoals bijvoorbeeld Claes Iversen, Marc Thorpe en Mae Engelgeer, wat garant staat voor hoogwaardig design en wereldwijde toepassing in diverse projecten. Van kastelen en hotels tot kantoren en van luxe penthouses tot flagshipstores. U bent van harte uitgenodigd om diverse creaties van Frankly Amsterdam te komen bekijken in onze showroom in Amstelveen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst