Ghyczy

Het familiebedrijf GHYCZY (uitgesproken als Git-si) werd in 1971 opgericht door architect en ontwerper Peter Ghyczy. Zijn pionierende technieken voor het maken van meubels beïnvloeden de ontwerpindustrie al decennia lang. Dertig jaar later sloot zoon Felix zich aan en samen met een gepassioneerd team van vakmensen bouwen zij vanuit het vlakke land van Swalmen in Nederland verder aan het familie-erfgoed. De tijdloze, handgemaakte meubelcollectie van GHYCZY wordt gekenmerkt door historische en artistieke elementen uit Midden-Europa en belooft ‘een leven lang mee te gaan’.

Naast onder andere tafels, zitelementen, verlichting, bureau’s en accessoires is er ook een zogenaamde ‘Master Series’; een gelimiteerde selectie van luxe ‘stand alone’ objecten, vervaardigd met exclusieve materialen en bijzondere afwerkingen. Omdat dit gaat om ambachtelijke processen, is GHYCZY in staat om objecten te customizen.

Ghyczy is ook selectief als het gaat om de verkoop van zijn producten. Co van der Horst is dan ook zeer trots op het feit dat we de meubelen van GHYCZY mogen presenteren in onze showroom in Amstelveen. Onze adviseurs staan je graag te woord ten aanzien van je persoonlijke woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst