Ghyczy

Hoewel de naam (spreek uit als gitsi) wellicht anders doet vermoeden, is Ghyczy een puur Nederlands familiebedrijf, dat begin jaren ’70 is opgericht door ontwerper Peter Ghyczy. Dertig jaar later sloot zoon Felix zich aan en samen met een gepassioneerd team van vakmensen bouwen zij vanuit het plaatsje Swalmen verder aan het familie-erfgoed. De tijdloze, handgemaakte meubelcollectie van Ghyczy wordt gekenmerkt door historische en artistieke elementen uit Midden-Europa en de authentieke doch moderne Ghyczy-vormgeving.

Naast onder andere tafels, zitelementen, verlichting, bureau’s en accessoires is er ook een zogenaamde ‘Master Series’; een gelimiteerde selectie van luxe ‘stand alone’ objecten, vervaardigd met exclusieve materialen en bijzondere afwerkingen. Omdat dit gaat om ambachtelijke processen, is Ghyczy in staat om objecten te customizen.

Ghyczy is ook selectief als het gaat om de verkoop van zijn producten. Co van der Horst is dan ook zeer trots op het feit dat we de meubelen van Ghyczy mogen presenteren in onze showroom in Amstelveen. U bent van harte welkom deze, en vele andere collecties, te bekijken en uiteraard staan onze adviseurs u graag te woord ten aanzien van uw persoonlijke woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst