Giorgetti

Het was in 1898 dat Luigi Giorgetti zijn bedrijf oprichtte in de vorm van een klein winkeltje met zo’n acht medewerkers, waarna hij datzelfde jaar al een fabriek met veertig medewerkers liet bouwen voor de productie van zijn meubelen. Dat waren vooral hoogwaardige tafels en stoelen. In de jaren ’70 werden zijn collecties geëxporteerd naar landen binnen Europa maar ook al naar Amerika. Later liet hij ook architecten en stedenbouwkundigen meewerken aan zijn collecties, zoals Pamela Amine, Umberto Asnago en Massimo Castagna.

Kwaliteit versus functionaliteit en innovatie versus ambacht brachten dit ‘Made in Italy’ label waar het nu is: exclusief en tijdloos Italiaans design van wereldklasse. De collecties, variërend van bijzettafeltjes tot complete keukens en outdoor meubelen, stralen elegantie, soberheid en zelfvertrouwen uit. Materialen als hout, leer en mooie stoffen maken dat de meubelen naadloos passen in hedendaagse, stijlvolle interieurs. Wij nodigen u van harte uit om de collecties van Giorgetti bij ons in Amstelveen te komen bewonderen!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst