Giorgetti

Het was in 1898 dat Luigi Giorgetti zijn bedrijf oprichtte in de vorm van een klein winkeltje met zo’n acht medewerkers, waarna hij datzelfde jaar al een fabriek met veertig medewerkers liet bouwen voor de productie van zijn meubelen. Dat waren vooral hoogwaardige tafels en stoelen. In de jaren ’70 werden zijn collecties geëxporteerd naar landen binnen Europa maar ook al naar Amerika. Later liet hij ook architecten en stedenbouwkundigen meewerken aan zijn collecties, zoals Pamela Amine, Umberto Asnago en Massimo Castagna.

Kwaliteit versus functionaliteit en innovatie versus ambacht brachten dit ‘Made in Italy’ label waar het nu is: exclusief en tijdloos Italiaans design van wereldklasse. De collecties, variërend van bijzettafeltjes tot complete keukens en outdoor meubelen, stralen elegantie, soberheid en zelfvertrouwen uit. Materialen als hout, leer en mooie stoffen maken dat de meubelen naadloos passen in hedendaagse, stijlvolle interieurs. Wij nodigen u van harte uit om de collecties van Giorgetti bij ons in Amstelveen te komen bewonderen!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst