Guaxs

Collectie

Het Duitse Guaxs creëert sculpturele objecten die als het ware de atmosfeer van een kamer kunnen veranderen.

Stijl

De designs zijn geïnspireerd op zowel vormen uit de natuur als culturele aspecten en bestaan uit authentieke en duurzame materialen. Handwerk in combinatie met een genuanceerde en sterke kleurenindruk leidt tot een soepele en natuurlijke uitstraling.

Veelzijdig design: de Guax Design vazen zijn een elegante en veelzijdige toevoeging aan elke ruimte. Deze prachtige vazen zijn er in verschillende stijlen, vormen en maten, zodat je er gemakkelijk een kunt vinden die bij je interieur past. Ze zijn perfect om je favoriete bloemen of kunstplanten tentoon te stellen en brengen een vleugje natuur in je huis.

Moderne stijl: de Guax Design Vases bieden een moderne designesthetiek die direct stijl toevoegt aan elke kamer. Met hun strakke lijnen en minimalistische stijl geven deze vazen een eigentijdse uitstraling aan elke ruimte.

Designers

Guaxs werkt met creatieve designers en ervaren ambachtslieden.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst