Houles

In de Parijse wijk Faubourg Saint-Antoine, de traditionele wijk voor stoffeerders, interieurontwerpers en architecten, richtten Félix en zijn zoon André Houlès in 1928 het gelijknamige moederbedrijf Houlès op. Vandaag de dag wordt Houlès met veel passie en enthousiasme geleid door Philippe Houlès, die al op jonge leeftijd in de wereld van decoratie werd gehuld.

Mooi en duurzaam ontwerp: gordijnen en stoffen van Houlès Paris zorgen voor een tijdloze, elegante uitstraling die bestand is tegen de dagelijkse slijtage van elke kamer. De hoogwaardige stoffen zorgen voor een luxe uitstraling in elke ruimte en zorgen voor een vleugje verfijning voor de komende jaren.

Veelzijdige stijlopties: met zoveel kleur- en patroonkeuzes, vindt u zeker de perfecte pasvorm voor elke kamer in uw huis. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels, moderns of iets daartussenin, er is een optie beschikbaar bij Houlès Paris die perfect bij je past.

Als oorspronkelijk groothandelaar in meubelbenodigdheden, heeft Houlès zich sindsdien gespecialiseerd in het maken van sierkoord-collecties. Houlès-creaties worden vaak geselecteerd voor de decoratie van paleizen en kastelen zoals le Château de Versailles of presidentiële residenties in Frankrijk en in het buitenland.

Ontdek de volledige collectie van Houlès in onze Boutique Concept Store.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst