Jacaranda

Jacaranda is de naam van een boom met blauwpaarse bloemen, die als inspiratie diende voor het gelijknamige bedrijf van Richard Meager. Niet alleen omdat hij tijdens zijn jeugd in Kaapstad was omringd met deze bomen maar ook omdat hij die in 2003 in Delhi zag, toen hij daar zijn eerste container handgemaakte tapijten bestelde.

Richard begon de verkoop van Indiase tapijten en vloerkleden destijds vanuit huis, maar opende in 2010 een showroom in het toonaangevende Design Centre in Chelsea Harbour te Londen. In 2012 kwam er tevens een hoofdkantoor met magazijn in Northamptonshire, van waaruit de kleden worden geëxporteerd naar meer dan veertig landen verspreid over heel Europa, Rusland, Canada en de VS.

De collecties handgeknoopte, handgeweven en hand getufte tapijten en vloerkleden van Jacaranda worden tot stand gebracht met een team van ontwerpers en specialisten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hernieuwbare en recyclebare materialen, waaronder de plantaardige TENCEL™-vezel (winnaar van de Europese Milieuprijs), die de producten van Jacaranda en uiteindelijk ook uw interieur letterlijk en figuurlijk meer glans geven. Graag tonen wij u deze collecties tijdens uw bezoek aan onze showroom in Amstelveen, waar u onze adviseurs kunt raadplegen ten aanzien van uw eigen woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst