jan-kath

Jan Kath (1972) is een van de meest toonaangevende textielontwerpers ter wereld. Zijn handgeknoopte kleden worden internationaal zeer gewaardeerd; van de Koninklijke paleizen in Saoedi-Arabië tot het Witte Huis in Washington en van de suites van Hotel The Four Seasons tot de villa’s van popsterren.

De man uit de Duitse mijnstad Bochum weet als geen ander de klassieke elementen uit het Oosten samen te smelten met het modernisme uit het Westen. Ook kenmerkend is de toepassing van fotorealistische motieven, die Jan Kath samen met de traditionele wevers uit Nepal en Tibet nog verder perfectioneert.

Vanwege het gebruik van pure materialen en de vervaardiging door ambachtslieden, die uitsluitend werken volgens de lokale tradities, heeft ieder kleed zijn eigen unieke karakter. Maar door de modulaire opbouw van de collectie, kunnen alle kleden ook goed met elkaar worden gecombineerd. Bent u op zoek naar een ware eyecatcher op de vloer, dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Amstelveen, waar we tal van kleden van Jan Kath presenteren.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst