Knoll

Het Italiaanse Knoll creëert al meer dan tachtig jaar meubels, waarmee het mensen verbindt met hun werk, hun leven, hun wereld. Met hun unieke collecties van tijdloze ontwerpen zijn zij in staat zich continu aan te passen op de veranderende behoeften van hun klant. Moderne esthetiek wordt moeiteloos gecombineerd met een warme, residentiële uitstraling, wat door de jaren heen tevens hun handelsmerk is geworden.

Luxe comfort: designmeubels van Knoll bieden ongeëvenaard comfort met hun ingewikkelde ontwerpen, luxueuze stoffen en comfortabele kussens. Het ergonomische ontwerp zorgt voor maximaal comfort en biedt tegelijkertijd ondersteuning voor uw lichaam om vermoeidheid te verminderen.

Tijdloze stijl: designmeubels van Knoll zijn ontworpen om tijdloos en verfijnd te zijn in hun esthetiek. De strakke lijnen passen goed bij elk type interieur, waardoor het een echt veelzijdige toevoeging is aan elk huis of kantoor. Dankzij de verscheidenheid aan stofkleuren en patronen kunt u het aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

Duurzame constructie: designmeubels van Knoll zijn vakkundig gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen. De hoogwaardige houten frames en meubelstoffen zijn gemaakt om dagelijks gebruik te doorstaan zonder tekenen van slijtage te vertonen.

De fraaie meubelcollectie alsmede het feit dat Knoll International gebruik maakt van de ervaring en het vakmanschap van diverse internationaal gerenommeerde topdesigners, zoals bijvoorbeeld Piero Lissoni, is wat het merk waarde geeft binnen het aanbod van Co van der Horst. Dus naast de designklassieker Barcelona Chair van de bekende ontwerper Ludwig Mies van der Rohe is er nog veel meer van Knoll te ontdekken. U bent van harte welkom in onze showroom in Amstelveen om een kijkje te nemen!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst