Knoll

Het Italiaanse Knoll creëert al meer dan tachtig jaar meubels, waarmee het mensen verbindt met hun werk, hun leven, hun wereld. Met hun unieke collecties van tijdloze ontwerpen zijn zij in staat zich continu aan te passen op de veranderende behoeften van hun klant. Moderne esthetiek wordt moeiteloos gecombineerd met een warme, residentiële uitstraling, wat door de jaren heen tevens hun handelsmerk is geworden.

De fraaie meubelcollectie alsmede het feit dat Knoll International gebruik maakt van de ervaring en het vakmanschap van diverse internationaal gerenommeerde topdesigners, zoals bijvoorbeeld Piero Lissoni, is wat het merk waarde geeft binnen het aanbod van Co van der Horst. Dus naast de designklassieker Barcelona Chair van de bekende ontwerper Ludwig Mies van der Rohe is er nog veel meer van Knoll te ontdekken. U bent van harte welkom in onze showroom in Amstelveen om een kijkje te nemen!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst