Knoll

Het Italiaanse Knoll creëert al meer dan tachtig jaar meubels, waarmee het mensen verbindt met hun werk, hun leven, hun wereld. Met hun unieke collecties van tijdloze ontwerpen zijn zij in staat zich continu aan te passen op de veranderende behoeften van hun klant. Moderne esthetiek wordt moeiteloos gecombineerd met een warme, residentiële uitstraling, wat door de jaren heen tevens hun handelsmerk is geworden.

De fraaie meubelcollectie alsmede het feit dat Knoll International gebruik maakt van de ervaring en het vakmanschap van diverse internationaal gerenommeerde topdesigners, zoals bijvoorbeeld Piero Lissoni, is wat het merk waarde geeft binnen het aanbod van Co van der Horst. Dus naast de designklassieker Barcelona Chair van de bekende ontwerper Ludwig Mies van der Rohe is er nog veel meer van Knoll te ontdekken. U bent van harte welkom in onze showroom in Amstelveen om een kijkje te nemen!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst