Laurameroni

In 1999 lanceerden Massimo en Marco, de twee zoons van Laura Meroni, de zoganaamde Laurameroni designcollectie met als uitgangspunten: oog voor detail, high end quality en authenticiteit. Opgedragen aan hun moeder, die samen met hun vader jarenlang vele retail shops in designmeubilair had gerund. Een dergelijke collectie lanceren was nogal een risicovolle onderneming, omdat de designindustrie zich destijds juist steeds meer ontwikkelde van exclusiviteit naar massaproductie.

Laura Meroni ontwerpt maatwerkoplossingen voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle inrichting met een specifiek en uniek karakter. Het resultaat is een samensmelting van kunst, design en architectuur. Wat daarbij extra opvalt, is hun expertise in ‘surface design’. Zij laten de materialen dusdanig handmatig bewerken, dat ieder oppervlakte een op zichzelf staand design is. Home couture van de bovenste plank, waar we u graag van wat laten zien in onze showroom in Amstelveen. Maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs ten aanzien van deze collectie of uw eigen specifieke woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst