Laurameroni

In 1999 lanceerden Massimo en Marco, de twee zoons van Laura Meroni, de zoganaamde Laurameroni designcollectie met als uitgangspunten: oog voor detail, high end quality en authenticiteit. Opgedragen aan hun moeder, die samen met hun vader jarenlang vele retail shops in designmeubilair had gerund. Een dergelijke collectie lanceren was nogal een risicovolle onderneming, omdat de designindustrie zich destijds juist steeds meer ontwikkelde van exclusiviteit naar massaproductie.

Laura Meroni ontwerpt maatwerkoplossingen voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle inrichting met een specifiek en uniek karakter. Het resultaat is een samensmelting van kunst, design en architectuur. Wat daarbij extra opvalt, is hun expertise in ‘surface design’. Zij laten de materialen dusdanig handmatig bewerken, dat ieder oppervlakte een op zichzelf staand design is. Home couture van de bovenste plank, waar we u graag van wat laten zien in onze showroom in Amstelveen. Maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs ten aanzien van deze collectie of uw eigen specifieke woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst