Leolux

LEOLUX

Al drie generaties lang verenigt het Dutch Design label Leolux de expertise van ontwerpers, ambachtsmensen en kunstenaars, wat resulteert in collecties hoogwaardige meubelen met een heel eigen handschrift. Om deze collecties voor een groter publiek toegankelijker te maken, zonder in te boeten op kwaliteit en comfort, heeft Leolux er eind 2016 voor gekozen om topontwerper Edward van Vliet aan te stellen als Strategic Creative Director. Daaropvolgend hebben wij onze klanten aan de hand van inspirerende Master Classes kennis laten maken met Edward Van Vliet en is de nieuwe ‘look’ in onze showroom te bewonderen.

Naast deze interieurstukken presenteren wij tevens luxe ‘custom made’ modellen van Leolux, bekleed met stoffen van het exclusieve stoffenhuis Pierre Frey en van ontwerpster India Mahdavi. Voor interieuradvies ten aanzien van meubelen en/of meer informatie over de collecties van Leolux alsmede andere merken, kunt u een afspraak maken met een van onze interieuradviseurs.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst