Leolux

LEOLUX

Al drie generaties lang verenigt het Dutch Design label Leolux de expertise van ontwerpers, ambachtsmensen en kunstenaars, wat resulteert in collecties hoogwaardige meubelen met een heel eigen handschrift. Om deze collecties voor een groter publiek toegankelijker te maken, zonder in te boeten op kwaliteit en comfort, heeft Leolux er eind 2016 voor gekozen om topontwerper Edward van Vliet aan te stellen als Strategic Creative Director. Daaropvolgend hebben wij onze klanten aan de hand van inspirerende Master Classes kennis laten maken met Edward Van Vliet en is de nieuwe ‘look’ in onze showroom te bewonderen.

Naast deze interieurstukken presenteren wij tevens luxe ‘custom made’ modellen van Leolux, bekleed met stoffen van het exclusieve stoffenhuis Pierre Frey en van ontwerpster India Mahdavi. Voor interieuradvies ten aanzien van meubelen en/of meer informatie over de collecties van Leolux alsmede andere merken, kunt u een afspraak maken met een van onze interieuradviseurs.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail adres*

   Telefoonnummer*

   Kies een datum en tijdstip

   Aanvullend bericht

   (Online) Interieuradvies

   Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
   © Copyright - Co van der Horst