Linteloo

Het Dutch Design label Linteloo werd opgericht door ontwerper Jan te Lintelo, wiens interesse in interieur al op jonge leeftijd werd gewekt. Destijds runden zijn ouders namelijk Lintelo Wonen. Nadat hij afstudeerde op de Rietveld Academie, ging hij in de leer bij Pastoe en Gelderland, waarna hij in 1993 voor zichzelf begon.

De meubelen van Linteloo hebben een strakke, doch nonchalante uitstraling. De Madison en de George, die zijn ontworpen ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Linteloo, zijn daar goede voorbeelden van.

Co van der Horst selecteert zijn collecties op zorgvuldige wijze. Linteloo produceert zijn meubelen veelal in Italië en levert ten opzichte van andere merken een onevenaarbaar hoog zitcomfort. Niet voor niets maakt de Piet Boon Collectie ook onderdeel uit van Linteloo. Om dat hoge zitcomfort zelf laten ervaren, nodigen wij u graag uit in de zogenaamde ‘Linteloo Feel Good Studio’. Voor interieuradvies ten aanzien van meubelen en/of meer informatie over de collecties van Linteloo alsmede andere merken, kunt u een afspraak maken met onze brandambassador Evert Hipke

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst