Little Greene

Little Greene is een Britse fabrikant die – op een maatschappelijk verantwoorde wijze, volgens uitzonderlijk hoge eisen en met de beste grondstoffen – verf en behang produceert. Al vanaf de oprichting in 1773 gebeurt dat vlakbij Manchester, een van de oudste industriële regio’s in Engeland, waar in lang vervlogen tijden kleurstoffen voor de katoenindustrie werden geproduceerd.

Little Greene verf is niet alleen toe te passen op muren, plafonds en houtwerk maar ook op vloeren, metselwerk, radiotoren en zelfs buiten.

Vanuit de samenwerking met English Heritage heeft Little Green de zogenaamde ‘Colours of England’, die verschillende stijlperiodes vertaalt in tijdloze kleuren.

Graag nodigen wij u uit voor een bijzondere reis door de tijd; vanuit onze showroom in Amstelveen naar de Engelse archieven, en weer terug naar hedendaagse producten die klaar zijn voor uw toekomstige interieur.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst