Loro Piana Interiors

Loro Piana Interiors is de afdeling van Loro Piana die zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van stoffen en accessoires voor interieurdecoratie.

Opgericht in 2006, heeft Loro Piana Interiors als doel om de beste materialen ter wereld naar woningen, jachten, privévliegtuigen en horecagelegenheden te brengen. Loro Piana Interiors biedt bijna 200 verschillende stoffen in meer dan 1.000 kleuren aan. Alle stoffen worden in Italië vervaardigd met edele vezels zoals kasjmier, wol, alpaca, katoen, linnen en zijde, zowel puur als in originele mengsels met kenmerkende texturen.

Het assortiment omvat ook zachte accessoires, zoals plaids, dekens en kussens van kasjmier, Baby Cashmere, wol en zeldzame vicuña, om interieurs een exclusieve touch te geven. Deze zijn verkrijgbaar in kant-en-klare opties met een groot aantal stijlen en kleuren, of kunnen op maat worden gemaakt. Met behulp van de exclusieve service van het merk, kunnen klanten stoffen, kleuren, maten, versieringen en stiksels selecteren om unieke stukken te creëren.

Loro Piana Interiors biedt ook prachtige tapijten gemaakt van zachte, verfijnde materialen. Net als de accessoires kunnen de tapijten worden aangepast en worden ze prachtig vervaardigd met edele natuurlijke vezels zoals wol, lama, kasjmier en sisal, waardoor veelzijdige vloerkleden ontstaan.

Voor openbare ruimtes biedt Loro Piana Interiors verfijnde oplossingen, waaronder slijtvaste, brandvertragende stoffen. Voor buitenomgevingen zijn de materialen speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zonlicht, zout, chloor en vocht, voor zowel stoffering als als kleden op maat.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst