Loro Piana

Loro Piana is een Italiaans kledingbedrijf afkomstig uit Trivero, een district in Noord-Italië dat bekend staat om de textielproductie, en sinds 1924 een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van luxe stoffen. De hoogkwalitatieve collecties tonen een voortdurende toewijding aan hoogwaardige textielinnovatie en tijdloze Italiaanse elegantie.

In het begin van de 19e eeuw begon de familie Loro Piana als handelaren in wollen stoffen. In de tweede helft van de 19e eeuw verplaatste het gezin de activiteiten naar Valsesia en startten zij in de jaren 1940 met de export van fijne stoffen.

Loro Piana is een heel bijzonder merk omdat het door de jaren heen altijd is blijven zoeken naar de beste grondstoffen en nimmer compromissen sloot ten aanzien van de kwaliteit in materialen, productieprocessen en esthetiek. Hun motto is “respecteer het verleden maar blijf innoveren.”

In de showroom van Co van der Horst vindt u de uitgebreide collectie van Loro Piana, waarmee u, door de diverse patronen en kleuren, eindeloos kunt mixen en matchen. Indien u advies wenst omtrent uw eigen woonsituatie, dan staan onze adviseurs u graag te woord.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst