Luxaflex

Luxaflex Window Styling biedt een uitgebreid portfolio van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen, waaronder: jaloezieën, binnenzonwering, horren en buitenzonwering. Een fraaie aanvulling op elke persoonlijke stijl, interieurontwerp en type raam. Bovendien biedt Luxaflex een brede reeks innovatieve bedieningssystemen van eenvoudige bediening met verbeterde kinderveiligheid, koordloze en intrekbare handmatige besturingssystemen tot gemotoriseerde besturingssystemen.

Om elke klant een perfecte raamoplossing te bieden zijn de deskundige adviseurs van Co van der Horst opgeleid om je door het uitgebreide selectieproces te leiden en al je vragen te beantwoorden. Onze vakmensen komen bij je thuis om nauwkeurig in te meten en je nieuwe raambekleding wordt professioneel geïnstalleerd.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst