Luxaflex

Luxaflex Window Styling biedt een uitgebreid portfolio van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen, waaronder: jaloezieën, binnenzonwering, horren en buitenzonwering. Een fraaie aanvulling op elke persoonlijke stijl, interieurontwerp en type raam. Bovendien biedt Luxaflex een brede reeks innovatieve bedieningssystemen van eenvoudige bediening met verbeterde kinderveiligheid, koordloze en intrekbare handmatige besturingssystemen tot gemotoriseerde besturingssystemen.

Om elke klant een perfecte raamoplossing te bieden zijn de deskundige adviseurs van Co van der Horst opgeleid om je door het uitgebreide selectieproces te leiden en al je vragen te beantwoorden. Onze vakmensen komen bij je thuis om nauwkeurig in te meten en je nieuwe raambekleding wordt professioneel geïnstalleerd.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst