Luxaflex

Luxaflex Window Styling biedt een uitgebreid portfolio van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen, waaronder: jaloezieën, binnenzonwering, horren en buitenzonwering. Een fraaie aanvulling op elke persoonlijke stijl, interieurontwerp en type raam. Bovendien biedt Luxaflex een brede reeks innovatieve bedieningssystemen van eenvoudige bediening met verbeterde kinderveiligheid, koordloze en intrekbare handmatige besturingssystemen tot gemotoriseerde besturingssystemen.

Prachtig ontwerp: onze luxe raambekleding is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor ze zowel mooi als duurzaam zijn. De ingewikkelde details van het ontwerp creëren een tijdloze look die elke ruimte zal verbeteren.

Verscheidenheid aan kleuren: kies uit een verscheidenheid aan kleuren die passen bij elk bestaand interieur in uw huis. Van aardetinten tot levendige tinten, je vindt zeker de perfecte tint voor elke kamer.

Lichtregeling: geniet van volledige controle over de hoeveelheid natuurlijk licht die uw huis binnenstroomt. Met verduisterende voeringopties en meerdere stofgewichten kunt u de lichtniveaus aanpassen aan uw stemming of taak.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak: deze raambekleding is gemaakt van sterke maar lichtgewicht materialen die ontworpen zijn om jarenlang mee te gaan. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden: maak ze eenvoudig schoon of stofzuig ze regelmatig voor het beste resultaat.

Aanpassingsopties: Onze luxe raambekleding is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u de perfecte voor uw huis kunt kiezen. We bieden ook aanpassingsmogelijkheden, zodat u precies kunt krijgen wat u wilt.

Om elke klant een perfecte raamoplossing te bieden zijn de deskundige adviseurs van Co van der Horst opgeleid om je door het uitgebreide selectieproces te leiden en al je vragen te beantwoorden. Onze vakmensen komen bij je thuis om nauwkeurig in te meten en je nieuwe raambekleding wordt professioneel geïnstalleerd.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst