Marset Verlichting

Collectie

Marset is opgericht in Spanje en produceert innovatieve, slimme lampen die erg verfijnd en eigentijds zijn.

Stijl

De belangrijkste kenmerken van deze collectie zijn het authentieke gevoel, zinvolle eenvoud en een decoratieve, maar nog steeds sobere visuele aanpak.

Prachtig ontwerp: Marset Lighting biedt tijdloze ontwerpen die uw interieur zeker naar een hoger niveau zullen tillen. Deze stukken hebben verbluffende silhouetten, kleurenpaletten en afwerkingen die elke ruimte een vleugje verfijning geven. Van moderne tafellampen of hanglampen tot wandarmaturen voor buiten, Marset Lighting heeft het perfecte stuk dat bij uw stijl past.

Hoogwaardige materialen: Marset Lighting gebruikt materialen van de hoogste kwaliteit bij de constructie van hun producten, zodat ze jarenlang meegaan. Hun duurzame aluminium frames zijn gemaakt van gerecyclede materialen en hun polycarbonaat tinten zorgen voor een elegante uitstraling zonder in te boeten aan sterkte en duurzaamheid.

Efficiënte verlichting: Met zijn geavanceerde LED-technologie zorgt Marset Lighting voor een efficiënte verlichting van elke kamer van uw huis. Elk armatuur is ontworpen om het licht gelijkmatig te verdelen met minimale verspilling, waardoor het zowel energiezuinig als kostenbesparend is.

Designers

Marset werkte in het verleden al samen met designers als Christophe Mathieu, Fabien Dumas en Joan Gaspar.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst