Maxalto

Wanneer je binnen de high end interieur branche een merk tegenkomt dat traditionele ambacht vertegenwoordigt, is dat merk bijna altijd succesvol. Het succesverhaal van Maxalto begint in 1975, waarbij toonaangevende designers zoals bijvoorbeeld Antonio Citterio verantwoordelijk worden gesteld voor de ontwerpen van de uitgebreide meubelcollecties.

Maxalto streeft hierbij naar de allerhoogste kwaliteit, eersteklas materialen en de beste productiemethodiek. Dit streven is zelfs in de naam verweven; ‘masso alto’ betekent in het Venetiaans dialect ‘het hoogste’.

Het brede aanbod van Maxalto wordt gekenmerkt door een unieke stijl, waarbij Citterio zich liet inspireren door de Franse romantiek en de ‘bourgeois’ uit de jaren ’20. De vijf verschillende collecties, die bestaan uit onder andere uit sofa’s, stoelen, tafels, bureau’s, bedden, kasten, opbergsystemen en accessoires, zijn eenduidig en ontworpen om met elkaar te combineren. U bent van harte welkom de meubelen van Maxalto in onze showroom te bekijken en u te laten adviseren door een van onze medewerkers.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst