Maxalto

Wanneer je binnen de high end interieur branche een merk tegenkomt dat traditionele ambacht vertegenwoordigt, is dat merk bijna altijd succesvol. Het succesverhaal van Maxalto begint in 1975, waarbij toonaangevende designers zoals bijvoorbeeld Antonio Citterio verantwoordelijk worden gesteld voor de ontwerpen van de uitgebreide meubelcollecties.

Maxalto streeft hierbij naar de allerhoogste kwaliteit, eersteklas materialen en de beste productiemethodiek. Dit streven is zelfs in de naam verweven; ‘masso alto’ betekent in het Venetiaans dialect ‘het hoogste’.

Tijdloos design: met designmeubels van Maxalto wordt uw woonruimte tijdloos stijlvol en modern. Onze stukken hebben een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt, dus je kunt met een gerust hart in onze stukken investeren in de wetenschap dat ze er altijd goed uitzien in je huis.

Vakmanschap van hoge kwaliteit: onze meubels zijn ontworpen met de grootste aandacht voor detail en vakmanschap. We gebruiken hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam en duurzaam zijn. Elk stuk is ook handgemaakt voor een werkelijk unieke look die waarde zal toevoegen aan uw huis.

Veelzijdige ontwerpen: onze stukken passen gemakkelijk in elk type interieurontwerp, of het nu eigentijds of traditioneel is. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, dus je kunt iets vinden dat perfect bij je persoonlijke stijl past.

Het brede aanbod van Maxalto wordt gekenmerkt door een unieke stijl, waarbij Citterio zich liet inspireren door de Franse romantiek en de ‘bourgeois’ uit de jaren ’20. De vijf verschillende collecties, die bestaan uit onder andere uit sofa’s, stoelen, tafels, bureau’s, bedden, kasten, opbergsystemen en accessoires, zijn eenduidig en ontworpen om met elkaar te combineren. U bent van harte welkom de meubelen van Maxalto in onze showroom te bekijken en u te laten adviseren door een van onze medewerkers.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst