Minotti

Minotti Concept Store

Co van der Horst is met trots een van de geselecteerde dealers in Nederland van het Italiaanse topmerk Minotti. Op het gebied van hedendaags interieurdesign is Minotti al vele jaren internationaal toonaangevend en zeer geliefd bij professionals en gebruikers binnen de residentiële- en de hospitality markt. Niet op de laatste plaats vanwege de samenwerking met de bekende Italiaanse ontwerper Rodolfo Dordoni. Het alom bekende label ‘Made in Italy’ dragen zij met verve en refereert aan de combinatie van traditie en technologie.

In onze showroom is een speciale Minotti Concept Store gecreëerd, waar u geniet van een totaalbeleving ten aanzien van de sfeer en de stijl van Minotti. Deze is mede mogelijk gemaakt door onze partners en leveranciers Minotti, Soares Parket, Ewald Bosgoed Openhaarden, Little Green, Oikos, Krijtenberg, Bert Frank, Delta en Romo.

Voor een interieuradvies of meer informatie over de collecties van Minotti alsmede andere merken, kunt u een afspraak maken met onze brand ambassador Miryam Mueller.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst