Minotti

MINOTTI

Co van der Horst is een van de geselecteerde dealers in Nederland van het Italiaanse topmerk Minotti. Daar zijn we trots op! Op het gebied van hedendaags interieurdesign is Minotti al vele jaren internationaal toonaangevend en zeer geliefd bij professionals en gebruikers binnen de residentiële- en de hospitality markt. Niet op de laatste plaats vanwege de samenwerking met de bekende Italiaanse ontwerper Rodolfo Dordoni. Het alom bekende label ‘Made in Italy’ dragen zij met verve en refereert aan de combinatie van traditie en technologie.

In onze showroom is een speciale Minotti Studio gecreëerd, waar u geniet van een totaalbeleving ten aanzien van de sfeer en de stijl van Minotti. Deze is mede mogelijk gemaakt door onze partners en leveranciers Minotti, Soares Parket, Ewald Bosgoed Openhaarden, Little Green, Oikos, Krijtenberg, Bert Frank, Delta en Romo.

Voor interieuradvies ten aanzien van meubelen en/of meer informatie over de collecties van Minotti alsmede andere merken, kunt u een afspraak maken met onze brandambbasador Miryam Mueller.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Kies een datum en tijdstip

Aanvullend bericht

(Online) Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.