Molteni&C

Angelo Molteni startte in 1934 op z’n tweeëntwintigste een eigen bedrijf in de regio Brianza, wat van origine een echt meubeldistrict is en waar vele grote Italiaanse interieurlabels, zoals Baxter en Flexform, hun oorsprong vonden.

Eind jaren ’40 had Molteni al meer dan zestig mensen in dienst en ontwikkelde het zich in rap tempo van atelier naar fabriek. Vervolgens sloot hij zich aan bij een groep toonaangevende ondernemers, die in 1961 samen de eerste editie van Salone del Mobile organiseerden. Het label werd toen al geroemd om zijn brede visie, zijn eerlijke werkwijze, de continue hoge kwaliteit en de samenwerkingen met toonaangevende ontwerpers, zoals Gio Ponti.

Hedentendage geniet het internationale bekendheid met maar liefst zeshonderd winkels wereldwijd en is de Belgische topontwerper Vincent van Duysen aangesteld als Creative Director. In het assortiment van Molteni vindt u onder andere de Heritage Collection, waarin de designklassiekers uit de afgelopen 85 jaar worden weergegeven. De huidige collectie bestaat uit design meubilair en uit modulaire kastsystemen, die zowel in woonruimtes als in een garderobe zijn toe te passen. Op deze manier heeft Molteni alles in huis om uw woonwensen te vervullen en nodigen wij u graag uit in onze showroom in Amstelveen om deze collecties te bekijken.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst