Molteni&C

Angelo Molteni startte in 1934 op z’n tweeëntwintigste een eigen bedrijf in de regio Brianza, wat van origine een echt meubeldistrict is en waar vele grote Italiaanse interieurlabels, zoals Baxter en Flexform, hun oorsprong vonden.

Eind jaren ’40 had Molteni al meer dan zestig mensen in dienst en ontwikkelde het zich in rap tempo van atelier naar fabriek. Vervolgens sloot hij zich aan bij een groep toonaangevende ondernemers, die in 1961 samen de eerste editie van Salone del Mobile organiseerden. Het label werd toen al geroemd om zijn brede visie, zijn eerlijke werkwijze, de continue hoge kwaliteit en de samenwerkingen met toonaangevende ontwerpers, zoals Gio Ponti.

Hedentendage geniet het internationale bekendheid met maar liefst zeshonderd winkels wereldwijd en is de Belgische topontwerper Vincent van Duysen aangesteld als Creative Director. In het assortiment van Molteni vindt u onder andere de Heritage Collection, waarin de designklassiekers uit de afgelopen 85 jaar worden weergegeven. De huidige collectie bestaat uit design meubilair en uit modulaire kastsystemen, die zowel in woonruimtes als in een garderobe zijn toe te passen. Op deze manier heeft Molteni alles in huis om uw woonwensen te vervullen en nodigen wij u graag uit in onze showroom in Amstelveen om deze collecties te bekijken.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst