Monasch by Best Wool

De wollen vloerkleden van Monasch by Best Wool worden dichterbij gemaakt dan je denkt, namelijk in Best. Daar ontwerpt en produceert Best Wool al sinds 1982 wollen tapijt. Voor zowel de interieur- als projectmarkt. Voor binnen- en buitenland. Monasch by Best Wool is continu bezig met kwaliteit, designs en kleurontwikkelingen. Innovatief, niet alleen om innovatief te zijn, maar ook om onderscheidend te blijven.

Collecties

Het assortiment wordt door velen gezien als een van de mooiste wollen tapijtcollecties. Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, wordt uitsluitend gewerkt met de beste Nieuw-Zeelandse en Europese wol. Puur natuur wat betreft kleur, comfort, isolerend vermogen, akoestiek en veerkracht. De vakmensen van Monasch by Best Wool maken er vervolgens op ambachtelijke wijze en met heel veel oog voor detail, unieke vloerkleden van. Met keuze uit 14 kwaliteiten, in verschillende kleuren, maten én randafwerkingen, kunnen alle Monasch vloerkleden afgestemd worden op uw wensen.

De minimale afmetingen zijn 120 x 120 cm en maximaal 400 x 500 cm. Ook ronde tapijten, ovale, organische vormen en lopers behoren tot de mogelijkheden. Plan een Textile Consult in onze winkel met één van onze Interior Decorators.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst