Montis

In 1974 richtten de twee broers Van den Berg het meubelbedrijf Montis op. Het was echter de derde broer die het bedrijf voortzette, samen met Gijs Papavoine, een ontwerper die creëert vanuit het uitgangspunt ‘alles is vormelijk’. Inmiddels exporteert Montis naar 60 landen en zien we de collecties terug in zowel huiskamers als bedrijfspanden, hotels en restaurants.

Montis staat garant voor opvallend, uitgesproken en eigenzinnig design, waarbij kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. Hierbij bieden zij deze meubelen aan in verschillende formaten en samenstellingen en zijn zij voorzien van de mooiste stoffen- en leren bekledingen. De collecties van Montis maken al jaren deel uit van ons brede aanbod. We nodigen u van harte uit in onze showroom in Amstelveen om kennis te maken met deze meubelen. Mocht u advies nodig hebben ten aanzien van uw eigen woonwensen, dan staan onze adviseurs u graag te woord.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst