Montis

In 1974 richtten de twee broers Van den Berg het meubelbedrijf Montis op. Het was echter de derde broer die het bedrijf voortzette, samen met Gijs Papavoine, een ontwerper die creëert vanuit het uitgangspunt ‘alles is vormelijk’. Inmiddels exporteert Montis naar 60 landen en zien we de collecties terug in zowel huiskamers als bedrijfspanden, hotels en restaurants.

Montis staat garant voor opvallend, uitgesproken en eigenzinnig design, waarbij kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. Hierbij bieden zij deze meubelen aan in verschillende formaten en samenstellingen en zijn zij voorzien van de mooiste stoffen- en leren bekledingen. De collecties van Montis maken al jaren deel uit van ons brede aanbod. We nodigen u van harte uit in onze showroom in Amstelveen om kennis te maken met deze meubelen. Mocht u advies nodig hebben ten aanzien van uw eigen woonwensen, dan staan onze adviseurs u graag te woord.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst