Noteborn

Het merk Noteborn combineert internationale kwaliteit met Nederlandse functionaliteit. Alle producten worden in een fabriek in Heerlen ontworpen en op maat geproduceerd.

Bij Noteborn zijn slechts twee aspecten van belang bij het creëren van de ideale kledingkast: design en gemak. Beide zijn zo persoonlijk dat Noteborn uitsluitend unieke, individuele maatwerkproducten maakt. Er is tevens een uitgebreide collectie van basiselementen, stijlen en vormen. Afhankelijk van de keuze voor de afmetingen, materialen, handgrepen en interieurs ontstaat een oplossing die je persoonlijkheid weerspiegelt. Tot slot wordt de kast door onze gekwalificeerde monteurs thuis geïnstalleerd.

Ontdek de mogelijkheden van Noteborn in de showroom van Co van der Horst. Naar aanleiding van je persoonlijke wensen maken onze adviseurs een eerste ontwerp en geven we een vrijblijvende prijsopgave.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst