Noteborn

Het merk Noteborn combineert internationale kwaliteit met Nederlandse functionaliteit. Alle producten worden in een fabriek in Heerlen ontworpen en op maat geproduceerd.

Bij Noteborn zijn slechts twee aspecten van belang bij het creëren van de ideale kledingkast: design en gemak. Beide zijn zo persoonlijk dat Noteborn uitsluitend unieke, individuele maatwerkproducten maakt. Er is tevens een uitgebreide collectie van basiselementen, stijlen en vormen. Afhankelijk van de keuze voor de afmetingen, materialen, handgrepen en interieurs ontstaat een oplossing die je persoonlijkheid weerspiegelt. Tot slot wordt de kast door onze gekwalificeerde monteurs thuis geïnstalleerd.

Ontdek de mogelijkheden van Noteborn in de showroom van Co van der Horst. Naar aanleiding van je persoonlijke wensen maken onze adviseurs een eerste ontwerp en geven we een vrijblijvende prijsopgave.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst