Occhio

Het Duitse verlichtingsmerk Occhio is ontstaan uit een verlangen om verlichtingsconcepten te ontwikkelen, vanuit de principes: kwaliteit van licht, design en ‘joy of use’. Na een jaar van onderzoek en testen, introduceerde ontwerper Axel Meise het eerste modulaire Occhio verlichtingssysteem op basis van halogeen. Met ‘licht is evolutie’ als motto, heeft Occhio vandaag de dag een uitgebreide, hoogkwalitatieve collectie modulaire LED-armaturen, dat op ieders individuele behoeften kan worden afgestemd. Met deze universele ontwerpen is Occhio in staat diverse ruimtes met elkaar te verbinden en de lichtkwaliteit ervan te verbeteren.

Door de toepassing van geavanceerde functies, creëert Occhio een fascinerende ‘light experience’, dat volledig kan worden geïntegreerd in uw besturingssysteem. Middels een smartphone of tablet maar ook bijvoorbeeld op basis van ‘touchless control’. In de showroom van Co van der Horst in Amstelveen presenteren wij u graag de collectie en de technische mogelijkheden en uiteraard staan onze adviseurs u graag te woord ten aanzien van uw eigen woon- of verlichtingswensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst