Perletta

Perletta is een Nederlands bedrijf met wereldse invloeden. Daarbij zijn originaliteit, authenticiteit en traditioneel handwerk dé kenmerken van Perletta, waar Co van der Horst zich graag mee identificeert en wat wij onze klanten met veel genoegen presenteren. Vanwege hun zogenaamde ‘custom made designs’ is Perletta in staat om in alle opzichten tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Kleuren, materialen, structuren en afmetingen; lokaal vakmanschap maakt de mogelijkheden eindeloos. Handgemaakte vloerkleden van Perletta passen hierdoor in zowel klassieke als moderne interieurs.

De gevarieerde collectie vindt u in de speciale Perletta Brand Shop, waar u zelf het vakmanschap kunt ervaren. Voel de structuren van wol, geweven op jute draad of verwen de ogen met bijvoorbeeld Nepalese dessins.

Voor advies ten aanzien van de vloerkleden van Perletta en/of meer informatie over hun collecties alsmede die van andere merken, kunt u een afspraak maken met onze brandambassador Evert Hipke

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Kies een datum en tijdstip

Aanvullend bericht

interieuradvies design meubelen co van der horst
Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.