Perletta

Perletta is een Nederlands bedrijf met wereldse invloeden. Daarbij zijn originaliteit, authenticiteit en traditioneel handwerk dé kenmerken van Perletta, waar Co van der Horst zich graag mee identificeert en wat wij onze klanten met veel genoegen presenteren. Vanwege hun zogenaamde ‘custom made designs’ is Perletta in staat om in alle opzichten tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Kleuren, materialen, structuren en afmetingen; lokaal vakmanschap maakt de mogelijkheden eindeloos. Handgemaakte vloerkleden van Perletta passen hierdoor in zowel klassieke als moderne interieurs.

De gevarieerde collectie vindt u in de speciale Perletta Brand Shop, waar u zelf het vakmanschap kunt ervaren. Voel de structuren van wol, geweven op jute draad of verwen de ogen met bijvoorbeeld Nepalese dessins.

Voor advies ten aanzien van de vloerkleden van Perletta en/of meer informatie over hun collecties alsmede die van andere merken, kunt u een afspraak maken met onze brand ambassador Evert Hipke.

Structures collectie

Een stoere of fijne uitstraling? Er is keuze uit een groot aanbod van structuren in de 100% handgeweven Structures collectie. De Structures collectie bestaat uit 13 verschillende wollen structuren die verkrijgbaar zijn in 36 moderne kleuren. Gebruik de Colouring Tool van Perletta om de ideale combinatie van je vloerkleed te vinden.

Moods collectie

De Moods collectie bestaat uit 4 eigentijdse kwaliteiten. Al deze kwaliteiten worden getuft en zijn te vervaardigen in iedere gewenste vorm. De kwaliteiten Aspen & Aspen Mix bestaan uit 100% wol. De andere 2 kwaliteiten, Bormio en Moritz, zijn een combinatie van zowel wol als eucalyptus. De Moods collectie is verkrijgbaar in 8 actuele kleuren, de kwaliteit Aspen Mix is altijd een combinatie van 2 verschillende kleuren.

Lab collectie

Lab bevat handgeweven structuren, geweven op een zwarte kettingdraad. Alle vloerkleden kunnen aan beide zijdes worden gebruikt. De Perletta Lab collectie is een innovatieve collectie met 9 structuren, geweven op een zwarte kettingdraad. Alle structuren zijn leverbaar in 28 moderne kleuren. De zwarte draad geeft deze vloerkleden een krachtige uitstraling.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst