Pierre Frey

Maison Pierre Frey werd opgericht in 1935 en vervaardigt stoffen met een inventieve en diep eclectische geest. Het merk haalt inspiratie uit de kunst van verre etnische groepen, uit de Franse 18e eeuw of hedendaagse kunst. De Pierre Frey-collecties combineren materialen en patronen in gedurfde en unieke kleuren. In de afgelopen jaren heeft Pierre Frey het aanbod uitgebreid naar nieuwe productgroepen, waaronder behang, op maat gemaakte karpetten, tapijt en meubels.

Pierre Frey maakt al jaren deel uit van het brede aanbod bij Co van der Horst. We nodigen je van harte uit in onze Boutique Concept Store in Amstelveen om de collecties te bekijken. Mocht je advies nodig hebben ten aanzien van je woonwensen, dan staan onze adviseurs je graag te woord.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst