Pilat & Pilat

In de jaren ’70 startte de Friese Gjald Pilat met het opknappen en verkopen van antiek, waar in die tijd veel vraag naar was. Toch verlegde hij gaandeweg zijn interesse naar het ontwerpen van eigen meubels. Zijn gevoel voor design en goed zakendoen, leidde tot een ware ‘Famylje-collectie’ én steeds meer verkooppunten. Rond de eeuwwisseling besloot Pilat zijn meubelen te produceren door lokale ambachtsmensen in de bosrijke omgeving van Bosnië, waardoor Pilat&Pilat tot op de dag van vandaag eiken-, walnoot- en iepenhouten meubels vervaardigt die even eigentijds zijn als ook geworteld in de traditie van houtbewerken.

Alle modellen van Pilat & Pilat worden op maat gemaakt, hebben een eigen karakter en krijgen de naam van een familielid. Daarom is het maar goed dat Gjald uit gezin van maar liefst dertien kinderen komt. Meer dan tientallen ontwerpen ‘bevolken’ inmiddels de Famylje collectie van stoelen, tafels en kasten, die u in onze showroom in Amstelveen kunt bekijken. U bent van harte welkom!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst