Poltrona Frau

POLTRONA FRAU

Poltrona Frau is van origine een meubelmaker uit het Italiaanse Turijn, opgericht in 1912, en kreeg al snel internationale erkenning vanwege hun handgemaakte meubels, stoelen en sofa’s. Wellicht in Nederland wat minder bekend dan dochterbedrijf Cassina, maar zeker niet minder geliefd! Net als bij Cassina, bestaat de collectie van Poltrona Frau uit vele ‘design icons’ van zeer toonaangevende ontwerpers, waaronder Piero Lissoni, Gio Ponti en Jean-Marie Massaud. Daarbij worden zij alom geprezen voor de sublieme kwaliteit van het leer dat zij toepassen in hun producten.

De mix van vakmanschap, flair, innovatie, hoogwaardige materialen, tijdloosheid en oog voor design past goed bij Co van der Horst. In de stijlkamers in onze showroom vindt u talloze meubelen van Poltrona Frau. Voor interieuradvies ten aanzien van meubelen en/of meer informatie over de collecties van Poltrona Frau alsmede andere merken, kunt u een afspraak maken met onze brandambassadeur Myrthe Stam.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst