Poltrona Frau

POLTRONA FRAU

Poltrona Frau is van origine een meubelmaker uit het Italiaanse Turijn, opgericht in 1912, en kreeg al snel internationale erkenning vanwege hun handgemaakte meubels, stoelen en sofa’s. Wellicht in Nederland wat minder bekend dan dochterbedrijf Cassina, maar zeker niet minder geliefd! Net als bij Cassina, bestaat de collectie van Poltrona Frau uit vele ‘design icons’ van zeer toonaangevende ontwerpers, waaronder Piero Lissoni, Gio Ponti en Jean-Marie Massaud. Daarbij worden zij alom geprezen voor de sublieme kwaliteit van het leer dat zij toepassen in hun producten.

De mix van vakmanschap, flair, innovatie, hoogwaardige materialen, tijdloosheid en oog voor design past goed bij Co van der Horst. In de stijlkamers in onze showroom vindt u talloze meubelen van Poltrona Frau. Voor interieuradvies ten aanzien van meubelen en/of meer informatie over de collecties van Poltrona Frau alsmede andere merken, kunt u een afspraak maken met onze brandambassadeur Myrthe Stam.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst