Porada

Porada Collection

De collectie van Porada is breed en gevarieerd en bestaat uit een groot aantal meubelen die zijn ontwikkeld in samenwerking met ontwerpers als Marconato en Zappa, Carlo Ballabio, David Dolcini, Emmanuel Gallina, Patrick Jouin, Tarcisio Colzani, Staffan Tollgard, Studio Opera, Gino Carollo, Dainelli Onder andere Sudio en Studio Buratti.

Porada Showroom

In onze showroom kunt u een deel van de collectie van Porada komen bekijken, zoals the wood Chairs. Ons team van interieur specialisten helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw nieuwe interieur. Met het merk Porada kunnen we vele producten aanbieden en combineren met een product van een ander merk binnen onze collectie.

Passie voor mooie producten

De belangrijkste kracht van Porada is de menselijke factor. Het zijn mensen die al jaren deel uitmaken van deze familie, die producten behandelen zoals ze zouden doen met iets van henzelf, en al hun zorg en passie in hun dagelijkse werk steken.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst