Porta Romana

Het verhaal van het prachtige Engelse merk Porta Romana start in 1988 in een klein atelier in Londen. Vanaf het allerbegin was de ambitie om originele, inspirerende interieurstukken te ontwerpen en uitsluitend te vervaardigen met behulp van Britse, vakbekwame ambachtslieden. Inmiddels is Porta Romana geëvolueerd tot een wereldwijd toonaangevend merk, dat synoniem staat voor de allerhoogste norm en nog altijd werkt met veel van de oorspronkelijke vakmensen.

De collecties van Porta Romana zijn sprookjesachtig, net als de namen die zij hieraan hebben verbonden. Neem bijvoorbeeld Enchanted Forrest, met de magische vormen van het donkere woud als inspiratiebron. Of de gewaagde Chronicle-lijn, waarin erfgoed en tijdloos design hand in hand gaan. En om hun producten aan te passen aan de behoeften van de klant anno nu, biedt Porta Romana ook custom made ontwerpen. In de showroom van Co van der Horst is een stijlvolle Porta Romana shop ingericht, waar u de collecties kunt bekijken en waar onze adviseurs u graag te woord staan ten aanzien van uw woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst