Porta Romana

Het verhaal van het prachtige Engelse merk Porta Romana start in 1988 in een klein atelier in Londen. Vanaf het allerbegin was de ambitie om originele, inspirerende interieurstukken te ontwerpen en uitsluitend te vervaardigen met behulp van Britse, vakbekwame ambachtslieden. Inmiddels is Porta Romana geëvolueerd tot een wereldwijd toonaangevend merk, dat synoniem staat voor de allerhoogste norm en nog altijd werkt met veel van de oorspronkelijke vakmensen.

De collecties van Porta Romana zijn sprookjesachtig, net als de namen die zij hieraan hebben verbonden. Neem bijvoorbeeld Enchanted Forrest, met de magische vormen van het donkere woud als inspiratiebron. Of de gewaagde Chronicle-lijn, waarin erfgoed en tijdloos design hand in hand gaan. En om hun producten aan te passen aan de behoeften van de klant anno nu, biedt Porta Romana ook custom made ontwerpen. In de showroom van Co van der Horst is een stijlvolle Porta Romana shop ingericht, waar u de collecties kunt bekijken en waar onze adviseurs u graag te woord staan ten aanzien van uw woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst