Promemoria: het summum van luxe

Het Italiaanse meubelatelier Promemoria creëert uitzonderlijke meubels, verlichting en decoratiestukken. Hun werkwijze stoelt op oude tradities en Italiaans vakmanschap, gecombineerd met de meest geavanceerde technologie. Hiervoor gebruikt Promemoria de meest exquise materialen zoals sucupirahout, gefriseerd beuken, ebben en brons.

De ontwerpen zijn van de hand van Romeo Sozzi, een uitzonderlijk getalenteerde designer die altijd op zoek is naar perfectie; een filosofie die heeft geresulteerd in een unieke, luxe stijl die ook door de meest veeleisende cliënten ter wereld wordt gewaardeerd.

Promemoria staat synoniem aan kwaliteit, innovatie en vakmanschap. Een keuze uit hun collectie is een keuze voor het leven. Natuurlijk nodigen wij u uit om de Promemoria collectie in onze winkel te komen bekijken; we nemen graag de tijd om u rond te leiden en ons enthousiasme voor het allermooiste op woongebied met u te delen.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Kies een datum en tijdstip

Aanvullend bericht

interieuradvies design meubelen co van der horst
Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.