Promemoria: het summum van luxe

Het Italiaanse merk Promemoria kent een rijke geschiedenis, die begon in de negentiende eeuw in een klein stadje aan het Comomeer, waar de familie Sozzi rijtuigen repareerde voor de plaatselijke elite. Omdat de familie Sozzi de beste vakmensen in dienst had en de meest hoogwaardige materialen gebruikte, kon Promemoria de hoogst haalbare kwaliteit leveren.

Door de jaren heen heeft Promemoria zich als meubelatelier verder ontwikkeld op het gebied van verlichting, meubelen en decoratiestukken.

Inmiddels produceert de familie Sozzi (met oprichter en getalenteerd ontwerper Romeo Sozzi en zijn zonen Stefano, Davide en Paolo) op internationale schaal maar nog altijd op basis van tradities en Italiaans vakmanschap, gecombineerd met de meest geavanceerde technologie en met gebruik van exquise materialen zoals sucupirahout, gefriseerd beuken, ebben en brons.

Voor de ontwerpen neemt Promemoria perfectie als uitgangspunt, wat resulteert in een unieke, luxe stijl, die door de meest veeleisende klanten ter wereld wordt gewaardeerd. Graag nodigen wij u uit in onze showroom in Amstelveen om de Promemoria collectie te komen bekijken, waarbij we met genoegen de tijd nemen u rond te leiden en ons enthousiasme voor het allermooiste op woongebied met u te delen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst