Pulpo

Het Duitse Pulpo is een ontwerpbureau dat baanbrekende creaties presenteert, waarbij ambachtelijk handwerk samengaat met eigentijdse flair en vorm. Samen met een groot team van designers werkt Pulpo aan een hedendaagse, doch tijdloze collectie bestaande uit verlichting, meubelen en accessoires. Zo ontwierp topdesigner Sebastian Herkner, die in 2016 Guest of Honor was tijdens IMM Cologne en door Maison&Objet werd uitgeroepen als Designer of the Year 2019, onder andere de Gin tafels en de Oda lamp.

Op de Avant Garde Department in de showroom in Amstelveen presenteert Co van der Horst een aantal Pulpo producten, die op stijlvolle wijze worden gecombineerd met ontwerpen van talloze andere merken uit ons aanbod. Juist door de tijdloze uitstraling en de diversiteit van de collecties van Pulpo, zijn de ontwerpen goed toe te passen in zowel moderne als klassieke interieurs. Mocht u vragen hebben ten aanzien van uw eigen woonsituatie, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst