Romo

ROMO Het familiebedrijf ROMO werd in 1902 opgericht en is gevestigd in Nottinghamshire, Engeland. Inmiddels wordt ROMO geleid door de vijfde generatie.

ROMO staat voor kwaliteit op het gebied van meubel- en gordijnstoffen en behang voor zowel projectmatige- als woonhuis toepassingen. Twee belangrijke factoren hebben bijgedragen aan de reputatie van deze hoogwaardige textielleverancier; de exclusieve designs van eigen ontwerpteams en de goede relatie met gespecialiseerde weverijen en textieldrukkerijen.

The ROMO group ontwerpt en levert wereldwijd exclusieve interieur- en meubelstoffen onder zes verschillende merken. Drie van deze merken zijn door Co van der Horst geselecteerd en opgenomen in de ‘premium brandcollectie’ van Co van der Horst;

Black edition

Dit is het meest exclusieve merk van de firma Romo. Bijzondere ontwerpers worden aangetrokken om deze collectie vorm te geven. Bijvoorbeeld de Engelse kunstenares Jessica Zoob. Haar kleurrijke dessins op katoen, linnen en behang zijn echte kunstwerken.

Zinc

Dit modieuse merk van de firma Romo geeft de stijl aan van het ogenblik; Inspiratie uit de jaren 80 met een tikkeltje glamour. Naast de stoffen is er nu een hele bijzondere behangcollectie met imitatie marmer.

Mark Alexander

Dit Amerikaanse ontwerpersduo ontwerpt stoffen van natuurlijke materialen in mistige kleuren en sleetse dessins.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Kies een datum en tijdstip

Aanvullend bericht

interieuradvies design meubelen co van der horst
Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.