Romo

Romo is een Brits familiebedrijf, opgericht in 1902 door Robert Mould, waar anno 2020 de vijfde generatie aan het roer staat. Gestart als een kleinschalig meubelproductiebedrijf in Nottingham, is The Romo Group nu een wereldwijd toonaangevend bedrijf, gericht op het ontwerpen en produceren van meubelstoffen.

The Romo Group distribueert wereldwijd en is ook – mede door hun excellente voorraadbeleid – de meest efficiënte in de branche. Dit, tezamen met een brede en hoogkwalitatieve collectie, maakt Romo tot een zeer geliefde partner van Co van der Horst.

The Romo Group heeft zijn goede reputatie tevens te danken aan hun goede relatie met gespecialiseerde weverijen en textieldrukkerijen, die op hun wijze bijdragen aan de collecties. Ze werken met zes verschillende merken, waarvan Co van der Horst er een aantal heeft geselecteerd voor de ‘premium brandcollectie’. Dat betreft de Black Edition, het meest exclusieve merk, die wordt samengesteld door bijzondere ontwerpers en kunstenaars, zoals Jessica Zoob. Tevens kozen wij voor het glamoureuze Zinc, dat gebaseerd is op de ’80-ies. Natuurlijk ook de ‘essential basics’ van Kirkby Design en tot slot het elegante Mark Alexander met z’n mistige kleuren en sleetse dessins.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om de interieur- en meubelstoffen van The Romo Group bij ons te komen bekijken.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst