Rubelli

Dit wereldberoemde stoffenhuis uit Venetië laat als geen ander zien hoe vooruitstrevend traditie kan zijn. Het toepassen van klassieke weeftechnieken in combinatie met innovatie, research, en investeren in nieuwe machines zorgen ervoor dat Rubelli na 150 jaar en vijf familiegeneraties nog altijd zeer succesvol is op het gebied van textiel, wanddecoratie, meubelen en accessoires. Kenmerkend is hun samenwerkingen met topontwerpers als Gio Ponti alsmede hun bijdrage aan cultureel en artistiek erfgoed binnen en buiten Italië. Zo zien we de stoffen van Rubelli bijvoorbeeld veelvuldig terug in de vorm van prachtige kostuums en schoenen voor festivals, opera’s en filmproducties zoals Game of Thrones.

Als geen ander weet Co van der Horst dat traditie en innovatie met elkaar te combineren zijn. Derhalve was de beslissing voor Rubelli om hun eerste shop-in-shop concept bij Co van der Horst te realiseren een logische stap. In deze boutique is de volledige collectie van Rubelli te zien inclusief de  stoffen van het wereldberoemde modehuis Armani.
Droom even weg op een van de bedden of ga tête-à-tête in de zitmeubelen. En mocht u advies nodig hebben ten aanzien van uw eigen woonsituatie, dan horen wij dat graag.

Co van der Horst Dominique Kieffer by Rubelli

Dominique Kieffer

De oude en nobele Italiaanse textieltraditie gecombineerd met een modern en onconventioneel design: ontdek de exclusieve Kieffer-collectie van Rubelli.

Rubelli Casa

Rubelli Casa biedt een reeks meubels, inclusief gestoffeerde stukken en accessoires, die een eigen originele en unieke ruimte claimen in de wereld van huishoudelijke artikelen en interieurs.

Armani Casa

De Oriënt is altijd een inspiratiebron geweest voor Armani. De minimalistische esthetiek gecombineerd met het rijke erfgoed van decoratie en verfijnde afwerkingstechnieken resulteert in een enorme designspeeltuin voor de verbeelding.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst