Rubn

In 1951 startten twee uit Zweden afkomstige broers Uno en Östen Kristiansson met het ontwerpen en met de hand vervaardigen van design verlichting. Bedoeld voor zowel publieke- als private leefruimtes. Daarbij was hun missie om, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en oog voor detail, een optimale harmonie te creëren tussen materiaal, vormgeving, functionaliteit en duurzaamheid. Gedurende de afgelopen zestig jaar, hebben zij miljoenen armaturen geproduceerd die wereldwijd zijn verkocht.

Aan de hedendaagse ontwerpen van Rubn ligt inmiddels een schat aan kennis van design, kunst, architectuur en het leven zelf ten grondslag. Het is aan ontwerper Niclas Hoflin om deze kennis te verenigen met zijn eigen creatieve ideeën en de vaardigheden van de beste vakmensen.
De collectie van diverse hanglampen, staande lampen, wandlampen en tafelmodellen heeft een geperfectioneerde, minimalistische eenvoud. Ze zijn allen ontworpen om lang mee te gaan en kunnen worden toegepast in diverse woonstijlen. Graag nodigen wij u uit in onze showroom in Amstelveen, waar onze adviseurs u graag te woord staan ten aanzien van uw persoonlijke woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst