Rubn Verlichting

Rubn het exclusieve lampenmerk dat is opgericht door de broers Uno En Östen Kristiansson heeft inmiddels al meer dan 60 jaar ervaring in het maken en ontwerpen van design lampen. Alle lampen worden handgemaakt door een team van professionals in Zuid-Zweden in het kleine stadje Vittsjö. Daar wordt met uitermate aandacht voor precisie, detail en materiaal ieder object ontwikkelt.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste speerpunten voor het bedrijf. De designers van Rubn, Niclas Hoflin en Meghan Sims geloven er namelijk in dat designs moeten worden gemaakt om lang mee te gaan zowel in het ontwerp als materiaalgebruik. Dit is zichtbaar, Hoflins werk omarmt het volledige potentieel van hedendaagse technologie met respect voor het erfgoed en de meesters van het ambacht. Veelgebruikte materialen zijn onder andere messing, ijzer, staal en kristal glas.

Rubn streeft ernaar om “de harmonie tussen design, duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit” te eren. Dit motto resulteert in unieke en tijdloze creaties wat zorgt voor een prettige verlichting van u woning.

De collectie van diverse hanglampen, staande lampen, wandlampen en tafelmodellen heeft een geperfectioneerde, minimalistische eenvoud. Ze zijn allen ontworpen om lang mee te gaan en kunnen worden toegepast in diverse woonstijlen. Graag nodigen wij u uit in onze showroom in Amstelveen, waar onze adviseurs u graag te woord staan ten aanzien van uw persoonlijke woonwensen.

Long John Pendant

Long John, de ideale hanglamp voor boven zowel grote als kleinere tafels door de ruime keuze aan hoeveelheid lichtpunten. Deze hanglamp is namelijk uit te breiden van drie tot zeven spots waardoor de lengte volledig naar wens kan worden bepaald. Dit maakt dat de Long John erg flexibel is in zijn hangplaats en het zowel in openbare ruimtes als in de privésfeer het goed doet.

Voor een extra stoere look kan de Long John worden gecombineerd met lederen banden. Deze banden zijn verkrijgbaar in bruin, zwart of natuurlijk leer en niet alleen de kleur maar ook in de dikte van de band is er keuze. Ofwel 2.5 cm voor een klassieke uitstraling of wat stoerder met een breedte van 4.5 cm.

Lektor Vloerlamp

Een ander mooi designobject van Rubn is de vloerlamp Lektor. De Lektor vloerlamp heeft als basis een stevige grondplaat. Hierdoor staat de lampstevig op de grond, maar de spot is verstelbaar en zorgt ervoor dat zijn aandacht en licht iedere richting kan verlichten.

Ben je op zoek naar een tafellamp of bureaulamp met eenzelfde spot als die van de Rubn Lektor vloerlamp dan is misschien de Rubn Lektor desk of Rubn Lektor Table een goed alternatief. Rubn heeft namelijk speciaal deze varianten op de Lektor vloerlamp gemaakt om elke ruimte te kunnen verlichten.

De Lektor lamp is verkrijgbaar in staal, wit/messing, zwart/messing, messing en zwart.

James Vloerlamp

Het neefje van de Lektor lamp is de lamp James. Ontwerper Niclas Hoflin heeft in 2014 deze lamp ontworpen en de lamp is in drie verschillende varianten te verkrijgen. De maten die van deze lamp zijn:  de James vloerlamp, James tafellamp en de derde variant is de James Clip lamp. De laatste variant biedt de mogelijkheid de lamp vast te zetten  aan een tafel. Het verschil tussen lampen Lektor en James is dat James een grotere spot heeft. Volgens de ontwerper zelf maakt dit de lamp open minded, nieuwsgierig en zorgt de lamp voor dieper licht.

Neem een kijkje in onze Inspiration Residences

De collectie van Rubn is zeer geliefd binnen Co van der Horst en daarom hebben onze interieurontwerpers voor de inspirational residences binnen Valley gekozen voor enkele exemplaren.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst