Sahco

Het Duitse stoffenmerk Sahco biedt geavanceerde decoratie- en stofferingstabellen, scharen, wandbekleding, tapijten en accessoires voor exclusieve interieurs. Sahco behoort tot de premium textielhandelaars en staat voor onberispelijke smaak, fascinatie en kwaliteit. Het merk verfijnt elk interieur met klassieke, eigentijdse of avantgarde stoffen.

Geschiedenis van Sahco

Het verhaal van Sahco begint in 1831 toen de oprichter van het bedrijf besloot om voort te bouwen op generaties van de kennis van zijn familie van de textielhandel en zijn eigen bedrijf op te zetten in Zuid-Duitsland. Samen met zijn zoon specialiseerde hij zich in het importeren van fijne tapijten, zijde en meubelstoffen uit zowel Frankrijk als het Verre Oosten, en bouwde hij langzaam een ​​bedrijf op dat de economische en sociale onrust in Europa overleefde om echt internationaal te worden. Tegen het einde van de twintigste eeuw had het bedrijf een wereldwijde distributie vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Neurenberg en de showrooms in Parijs, Londen, Milaan en München.

Designers

De stoffen van Sahco worden regelmatig gebruikt door toonaangevende interieurontwerpers, architecten en meubelfabrikanten wereldwijd. Je ziet Sahco-stoffen terug in de mooiste huizen, hotels en zelfs jachten, in de wetenschap dat hun luxe uitstraling de perfecte touch toevoegt.

Bruno Triplet en Ulf Moritz zijn de designers achter het merk Sahco.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst