Studio Pepe

Co van der Horst heeft een bijzondere samenwerking met Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto. Het designduo van het Milanese Studiopepe, dat onlangs werd uitgeroepen door de Wall Street Journal als een van de meest trendsettende ontwerpers.

Voor Co van der Horst maakte zij het ontwerp voor ‘Anti Camera’; een signature presentatie die voldoet aan de uitgangspunten van het Co Avant-Garde Dept.: De voorhoede op design en interieur tonen.

ANTI-CAMERA by STUDIOPEPE

De ‘anti-camera’ is de omgeving die aan alle andere kamers voorafgaat, ontwerpen om diegenen te verwelkomen die bijvoorbeeld een appartement of privé vertrek binnengaan.

/an-ti-cà-me-ra/ is de eerste kennismaking met het nieuwe Avant-Garde Department en is geïnspireerd op de Milanese vestibules, een goed voorbeeld van het gebruik van kleuren, vormen en materialen die krachtig emotionele reacties oproepen.

Het project is gestructureerd als een huiselijke ruimte, een opvolging van vertrekken waar iconische meubelstukken samenkomen in een subtiele harmonie, waardoor pure nieuwsgierigheid ontstaat om de andere ruimtes te verkennen.

Een van de meest uitgesproken elementen van de ruimte is een hedendaagse vertaling van Palladiana: een spel van inlays en inzetstukken van stenen en knikkers van Solid Nature creëeren een optisch vertekend perspectief effect in een maxi-schaalpatroon waarin geometrische vormen naast elkaar bestaan met onregelmatige banen en figuratieve elementen.

Italiaanse merken zoals Arflex en Baxter maar ook de handgemaakte tapijten van cc-tapis en enkele op maat gemaakte producten van Studiopepe, ontworpen voor Co van der Horst, worden gemixt met de ruwe materialen en elegante lijnen van Christophe Delcourt en de sculpturale ambachtelijke objecten van Van Rossum.

WIEMER COLLECTIE by STUDIOPEPE

‘De Wiemer-Collectie is een bijzondere collectie interieur objecten die wij lieten ontwerpen door Studiopepe en zijn geproduceerd in samenwerking met Solidnature.

Een betekenis van Wiemer is ‘beroemde vriend’. De Wiemer Collectie is vooral een hommage aan Loes van der Horst -Wiemer.(1939-1991). Tijdens de Salone Del Mobili Milano 2018 is het eerste interieur object uit deze collectie gepresenteerd bij Club Unseen. De tafel is een unieke mix van materiaal, vorm, kleur en textuur.

TARATTATÁ by STUDIOPEPE

Na de succesvolle samenwerking voor ‘Avant-Garde Dept’, één van de meest baanbrekende presentaties van Co van der Horst, en de introductie van de tafelcollectie Wiemer in Milaan brengt Co van der Horst in samenwerking met studiopepe nu een collectie ‘home textile’.

T A R A T T A T Á is een vernieuwende collectie kussens, kleden en poefs. Uitgesproken intense naturelkleuren en geometrische experimenten.

De naam die voor de collectie is gekozen is een woord zonder een specifieke betekenis. Het is een onomatopee die uitdrukking geeft aan een gevoel van verrassing en vrijheid en de collectie weerspiegelt.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst