Van Rossum

Het Nederlandse Van Rossum ontwerpt en vervaardigt op een grotendeels nog ambachtelijke wijze design tafels, kasten en stoelen in massief eikenhout. Dit Franse eikenhout wordt allereerst zorgvuldig geselecteerd en afgenomen bij de French National Forestry Services, waarna het langdurig wordt gedroogd voordat het in een eigen zagerij in het bergachtige landschap van de Franse Vogezen wordt verwerkt. Dus voordat u een meubel van Van Rossum heeft aangeschaft, is daar een zeer precair proces aan vooraf gegaan.

Een ander, evenzo belangrijk kenmerk van de meubelen van Van Rossum, is het design. Niet alleen voor wat betreft hun eigen creaties, maar ook voor die van internationale ontwerpers met wie zij werken. Van Rossum past namelijk, als tegenhanger van het warme eikenhout, hele strakke lijnen toe. Hierdoor doorstaat de uitstraling van collectie de tand des tijds, zoals het materiaal dat ook doet.

U vindt de meubelen van Van Rossum in ons Dutch Design House, alsmede in de Avantgarde Department in onze showroom in Amstelveen. Wilt u meer informatie over Van Rossum of advies ten aanzien van uw woonwensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst