Vitra

Het Zwitserse familiebedrijf Vitra ontwikkelt en bouwt al sinds 1950 hoogwaardige producten voor thuis, op kantoor en in openbare ruimtes. Inmiddels heeft Vitra productievestigingen over de hele wereld en is het een toonaangevend label dat door menig (interieur)architect wordt omarmd. De creaties van Vitra zien we daarom ook veelal op beroemde locaties, zoals op Centre Pompidou in Parijs en op internationale luchthavens. Dus de kans dat u al eens op een Vitra heeft gezeten, is zeer groot!

De zogenaamde Vitra Home Collection, waar Co van der Horst zich met name op richt, is tot stand gekomen door een internationaal team en brengt, zoals zij zelf omschrijven, designers van vandaag samen met die van vorige decennia. Naast designklassiekers als de Eames Lounge Chair, tonen wij vele andere producten uit de gevarieerde collectie. Altijd al over een ontwerp van Vitra willen beschikken maar heeft u advies nodig over welk product het beste bij uw interieur past? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze interieur adviseurs.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst