Vitra

Het Zwitserse familiebedrijf Vitra ontwikkelt en bouwt al sinds 1950 hoogwaardige producten voor thuis, op kantoor en in openbare ruimtes. Inmiddels heeft Vitra productievestigingen over de hele wereld en is het een toonaangevend label dat door menig (interieur)architect wordt omarmd. De creaties van Vitra zien we daarom ook veelal op beroemde locaties, zoals op Centre Pompidou in Parijs en op internationale luchthavens. Dus de kans dat u al eens op een Vitra heeft gezeten, is zeer groot!

De zogenaamde Vitra Home Collection, waar Co van der Horst zich met name op richt, is tot stand gekomen door een internationaal team en brengt, zoals zij zelf omschrijven, designers van vandaag samen met die van vorige decennia. Naast designklassiekers als de Eames Lounge Chair, tonen wij vele andere producten uit de gevarieerde collectie. Altijd al over een ontwerp van Vitra willen beschikken maar heeft u advies nodig over welk product het beste bij uw interieur past? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze interieur adviseurs.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst