Vonder

Vonder is een bijzondere Nederlandse meubelmakerij. Met ambachtelijk vakmanschap wordt voor iedere opdrachtgever een interieur op maat gemaakt. Met veel aandacht voor juiste verhoudingen, details en de sfeer; het team van Vonder zorgt dat alles klopt.

De interior designers werken graag samen met Vonder. Door hun uitgebreide kennis van techniek en afwerking worden projecten perfect uitgevoerd. Alles is handmade en talor-made.

Co van der horst is conceptstore voor Vonder en toont in meerdere interieurs het vakmanschap van Vonder.

In het Dutch Design House heeft Vonder bijgedragen met op maat gemaakt ambacht en kwaliteit in de vorm van kasten, schuifdeuren en taatsdeuren. De taatsdeuren, zwart gebeitst en gelakt, geven hoogte en kracht aan de Loft; een eigen productie van Vonder, met bijzonder ranke eikenhouten kaders en lijsten. De schuifdeuren zijn zijdelings gevat in kasten uit de Library collectie met ingelaten grepen in de deuren.

Co Luxury is een presentatie gericht op ambacht en totaalconcepten, waar de Crosby collectie van Vonder is toegepast in een karaktervol Mid-century appartment.

Gezamenlijk met Vonder is ook een masterbedroom met inloopkast ontwikkeld. Een concept van Vonder, uitgewerkt naar de wensen van Stephan van der Horst; sfeer en luxe details, met panelling in hoogglans, lederen stroken tussen de panelen en een ingebouwd bureau.

Bij Co van der Horst zijn eveneens een Manorhouse kamer, een Quarto kantoor en Library 50 kastenwand te zien.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Kies een datum en tijdstip

Aanvullend bericht

interieuradvies design meubelen co van der horst

Interieuradvies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.