Wall & Deco

Wall & decò is een jong Italiaans bedrijf, opgericht in 2005 vanuit een hersenspinsel van toenmalig reclamefotograaf Christian Benini. De enorme achtergronden die hij maakte voor zijn sets, trokken destijds veel aandacht van architecten en designers. Deze zogenaamde ‘blow ups’ ontwikkelden zich tot ware wanddecoraties, wat uiteindelijk leidde tot een complete collectie van wall designs, inclusief diverse ontwerpen van internationale ontwerpers als Christophe Delcourt en Studiopepe.

Aan het assortiment van Wall&decò, met ‘contemporary’ en ‘essential’ behang zijn ook twee innovatieve producten toegevoegd: OUT SYSTEM voor buitenmuren en gevels en WET SYSTEM voor badkamers en doucheruimtes.

Hoewel Wall&decò een snelle groei doormaakte, is het altijd trouw gebleven aan de initiële missie: het op ambachtelijke wijze vervaardigen van unieke producten door gepassioneerde vakmensen, met een zichtbaar vleugje Italiaanse schoonheid en innovatie.

Graag nodigen wij u vrijblijvend uit om de indrukwekkende wall designs van Wall&decò te komen bekijken in onze showroom in Amstelveen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst