Wall & Deco

Wall & decò is een jong Italiaans bedrijf, opgericht in 2005 vanuit een hersenspinsel van toenmalig reclamefotograaf Christian Benini. De enorme achtergronden die hij maakte voor zijn sets, trokken destijds veel aandacht van architecten en designers. Deze zogenaamde ‘blow ups’ ontwikkelden zich tot ware wanddecoraties, wat uiteindelijk leidde tot een complete collectie van wall designs, inclusief diverse ontwerpen van internationale ontwerpers als Christophe Delcourt en Studiopepe.

Aan het assortiment van Wall&decò, met ‘contemporary’ en ‘essential’ behang zijn ook twee innovatieve producten toegevoegd: OUT SYSTEM voor buitenmuren en gevels en WET SYSTEM voor badkamers en doucheruimtes.

Hoewel Wall&decò een snelle groei doormaakte, is het altijd trouw gebleven aan de initiële missie: het op ambachtelijke wijze vervaardigen van unieke producten door gepassioneerde vakmensen, met een zichtbaar vleugje Italiaanse schoonheid en innovatie.

Graag nodigen wij u vrijblijvend uit om de indrukwekkende wall designs van Wall&decò te komen bekijken in onze showroom in Amstelveen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst