Walter Knoll

Het Duitse bedrijf Walter Knoll produceert zeer hoogwaardige meubelen op internationaal niveau voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Het begon echter klein. In 1865 opende Wilhelm Knoll namelijk een leer atelier waarin hij klanten luxe handtassen, exclusieve kleding en lederen meubelen verkocht. De tweede generatie, in de persoon van zoonlief Walter, was ambitieuzer en richtte een nieuw bedrijf op, dat in de jaren ’90 werd overgenomen door Benz.

De meubelcollectie van Walter Knoll rijkt van avant-garde klassiekers en design iconen tot nieuwe, hedendaagse award-winning ontwerpen. Daarbij werken zij nauw samen met topdesigners zoals bijvoorbeeld Toan Nguyen.

Naast meubelen heeft Walter Knoll ook een karpetten collectie, genaamd Legends of Carpet. Deze handgeknoopte karpetten, geïnspireerd op het prachtige Afrikaanse landschap, worden in Nepal vervaardigd met de beste wol, zijde en netel garens.

In de showroom van Co van der Horst in Amstelveen kunt u geheel vrijblijvend diverse items uit de uitgebreide collectie van Walter Knoll bekijken. En mocht u advies nodig hebben ten aanzien van uw eigen woonsituatie, dan staan onze adviseurs u uiteraard graag te woord.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst