Walter Knoll

Het Duitse bedrijf Walter Knoll produceert zeer hoogwaardige meubelen op internationaal niveau voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Het begon echter klein. In 1865 opende Wilhelm Knoll namelijk een leer atelier waarin hij klanten luxe handtassen, exclusieve kleding en lederen meubelen verkocht. De tweede generatie, in de persoon van zoonlief Walter, was ambitieuzer en richtte een nieuw bedrijf op, dat in de jaren ’90 werd overgenomen door Benz.

De meubelcollectie van Walter Knoll rijkt van avant-garde klassiekers en design iconen tot nieuwe, hedendaagse award-winning ontwerpen. Daarbij werken zij nauw samen met topdesigners zoals bijvoorbeeld Toan Nguyen.

Naast meubelen heeft Walter Knoll ook een karpetten collectie, genaamd Legends of Carpet. Deze handgeknoopte karpetten, geïnspireerd op het prachtige Afrikaanse landschap, worden in Nepal vervaardigd met de beste wol, zijde en netel garens.

In de showroom van Co van der Horst in Amstelveen kunt u geheel vrijblijvend diverse items uit de uitgebreide collectie van Walter Knoll bekijken. En mocht u advies nodig hebben ten aanzien van uw eigen woonsituatie, dan staan onze adviseurs u uiteraard graag te woord.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst