Wiemer Collectie

De WIEMER Collectie is vernoemd naar ‘moeders kant van het familiebedrijf’ Co van der Horst. Een betekenis van Wiemer is ‘beroemde vriend’. De Wiemer Collectie is een hommage aan Loes van der Horst-Wiemer (1939-1991).

Co van der Horst onthulde op de Salone del Mobile 2018 in Milaan zijn eerste creatie voor de Wiemer Collectie i.s.m. met STUDIOPEPE: het tafelobject WIEMER, de 001 van een compleet nieuwe collectie – in Nederland vervaardigd door SolidNature.

SAMENWERKING MET STUDIO PEPE

Arianna Lelli Mami en Chiara di Pinto begonnen in 2006 hun samenwerking met Studiopepe. Het internationaal bekende design van STUDIOPEPE is gelaagd en eclectisch. Eén van de belangrijkste inspiratiebronnen voor het succesvolle duo is het werk van Sonia Delaunay en haar man Robert Delaunay, die het simultanisme ontwikkelden.

SAMENWERKING MET SOLID NATURE

Dit bedrijf, gevestigd in Aalsmeer, is wereldwijd toonaangevend in natuursteen. Denk bijvoorbeeld aan de levering en installatie van 20.000 m² natuursteen voor de Nationale Bibliotheek van Qatar, de inrichting van de spa van Lanesborough, het duurste hotel van Londen maar ook aan inrichting van bijvoorbeeld badkamers en zwembaden celebrities. Interieurontwerpers als Marcel Wanders, vooraanstaande architecten zoals OMA en designmerken als Co van der Horst werken nauw samen met Solid Nature.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst