Zimmer + Rohde

Dit Duitse familiebedrijf is een van de meest toonaangevende textielfabrikanten in Europa. Sinds de oprichting in 1899 zijn er tweehonderd medewerkers werkzaam, die in meer dan vijftig landen hun stoffen verkopen. Zimmer + Rohde staat voor creativiteit en innovatie, een hoge kwaliteit en tijdloos, modern textiel. Zimmer + Rohde is bovendien altijd op zoek naar de meest hoogwaardige materialen en werkt daarbij samen met de beste weverijen. Vele interieurontwerpers, stylisten en projectontwikkelaars wereldwijd werken dan ook graag met Zimmer + Rohde.

Zimmer + Rohde streeft er altijd naar om iets te maken dat er nog niet is. De magie van textiel en de onuitputtelijke ontwerpmogelijkheden is wat hen motiveert om nieuwe ontdekkingen te doen en zichzelf te blijven overtreffen.

Co van der Horst heeft een grote passie voor textiel en vindt dat textiel dé manier is om je leefomgeving ‘eigen’ te maken. Maar we zijn meer dan de decorateur; ook over de functionele aspecten van textiel kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij ontvangen u dan ook graag in onze showroom in Amstelveen, waar wij u begeleiden in het maken van combinaties en keuzes ten aanzien van uw eigen woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst