Co van der Horst

Nieuws

Locaties:

Co van der Horst
Binderij 2, Amstelveen
www.covanderhorst.nl

Flexform Flagship Store Amsterdam
Beethovenstraat 396, Amsterdam
www.flexformamsterdam.nl

Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store (vanaf 2022)
Beethovenstraat 305, Amsterdam
www.molteni.amsterdam

Co van der Horst opent Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store

High-end interieur met het allermooiste uitzicht van Nederland

AMSTERDAM | Internationaal, hoogwaardig en state of the art: het komt allemaal samen op de Zuidas. Na de succesvolle opening met Flexform in 2017, vestigt Co van der Horst opnieuw een Flagship Store op deze locatie. Samen met het toonaangevende Italiaanse designmerk Molteni&C|Dada openen zij de ‘Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store’ – een internationale design primeur. Dit unieke interieurconcept zal in 2022 tot leven komen in het iconische gebouw Valley. Op grote hoogte!

Molteni&C|Dada heeft Flagship Stores in New York, Miami, Los Angeles, Dubai, Milaan en Parijs. De Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store wordt vormgegeven door internationaal toparchitect Vincent van Duysen.

Spectaculair

Eigenaar Stephan van der Horst vertelt: “De dubbele etage op de hoogste twee verdiepingen van Valley, inclusief 12 meter hoog atrium, leent zich perfect om de sfeerbeleving van Molteni&C neer te zetten. Met ruim 800 m2 verdeeld over de begane grond, 26e en 27e verdieping – inclusief privé lift, een sky apartment, heritage museum en een restaurant & bar – wordt het de mooiste design experience van Europa.”

olteni&C|Dada Amsterdam

Italiaanse allure en vakmanschap

Het Italiaanse familiebedrijf Molteni&C|Dada maakt en ontwerpt al meer dan 80 jaar toonaangevende meubels. De collectie bestaat onder andere uit designklassiekers, hedendaags topstukken, modulaire kastsystemen, maar ook luxe woonkeukens en (thuis)werkplekken. Molteni&C|Dada is bekend van zijn samenwerking met ontwerpers als Gio Ponti, Jean Nouvel, Rodolfo Dordoni and Patricia Urquiola.

Valley is een innovatief en duurzaam gebouw met gemengde functies. Valley gaat onder andere woningen, winkels en kantoorruimtes combineren. Co van der Horst is de interieurpartner van Valley en tekent daarbij voor drie ‘Inspiration Residences’ om deze in te richten in verschillende stijlen. Naast het persoonlijk interieuradvies biedt Co van der Horst uitgebreide designservices en kunnen bewoners van Valley kiezen voor een Interieur Leaseplan.

Achtergrondinformatie Co van der Horst

Familiebedrijf Co van der Horst is opgericht in 1905 en wordt momenteel aangevoerd door de vierde generatie, broers Edwin en Stephan. Co van der Horst is een begrip in de designwereld en voert het predicaat Hofleverancier. Samen met de in-house partners vormt Co van der Horst een one-stop- shop waar je tevens terecht kunt voor keukens, badkamers, maatwerk vuuroplossingen, kunst, parketvloeren en beeld & geluid.

Neem voor meer (pers)informatie of HR beeldmateriaal contact op met onze Marketing & Communicatie Manager: Robine Talboom via robine@vanderhorst.nl of tel: 06 4241 5500.

© Copyright - Co van der Horst