Partners bij Co van der Horst

Samen met onze exclusieve partners vormen wij een one-stop-shop waar je tevens terecht kunt voor keukens, badkamers, open haarden, kunst, parketvloeren en beeld & geluid. Het ‘alles onder één dak principe’ resulteert niet alleen in een aanzienlijke besparing van tijd, maar geeft bovendien de rust van één betrouwbaar aanspreekpunt.

Room For Fire by Ewald Bosgoed

De ontwerpers van Room For Fire by Ewald Bosgoed zijn direct betrokken bij projecten, zodat er bouwkundig rekening gehouden wordt met de plaatsing van een openhaard. Zo blijft er ruimte voor een persoonlijk en uniek ontwerp met gebruik van bijzondere materialen.

Soares Parket levert een zeer breed scala aan vloeren. Van handgemaakte, traditioneel gelegde tapisvloeren tot brede plankenvloeren, van lamelparket tot laminaatparket in elke vorm en in elke uitvoering. Vakkundig gelegd door eigen ervaren vakmensen.

Krijtenberg Sound & Vision

Krijtenberg Sound & Vision nodigt je uit om onder het genot van een goed glas wijn eens te komen kijken en luisteren wat voor u de mogelijkheden zijn om tot een perfect ‘plaatje’, een ‘gaaf’ geluid of een heuse ‘in-home’ oplossing te komen.

Intercodam Studio Amstelveen

Intercodam heeft een grote naamsbekendheid in de badkamer- en tegelwereld. Het bedrijf kent dan ook een lange geschiedenis sinds de start in 1919. Intercodam is tevens importeur van een groot aantal exclusieve tegelmerken, natuursteen, sanitair en keukens.

Kunst+Co Galerie

Met een ruime ervaring in het geven van kunstadvies, worden bij particulieren en bedrijven collecties gevormd en aangevuld. Kunstadvies is, buiten het zoeken naar de juiste kunstenaars, ook de juiste combinatie vormen met het interieur.

Relaxen met een hapje & drankje in een omgeving waar design en kunst de boventoon voeren. Het interieur van CoCo café is in samenwerking met Co van der Horst en de andere partners in het pand ontwikkeld. Bekijk online alvast de heerlijke nieuwe lunchkaart.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst