Samen met onze exclusieve partners vormen wij een one-stop-shop waar je tevens terecht kunt voor keukens, badkamers, open haarden, kunst, parketvloeren en beeld & geluid. Het ‘alles onder één dak principe’ resulteert niet alleen in een aanzienlijke besparing van tijd, maar geeft bovendien de rust van één betrouwbaar aanspreekpunt.

Room4Fire by Ewald Bosgoed

De ontwerpers van Room4Fire by Ewald Bosgoed zijn direct betrokken bij projecten, zodat er bouwkundig rekening gehouden wordt met de plaatsing van een openhaard. Zo blijft er ruimte voor een persoonlijk en uniek ontwerp met gebruik van bijzondere materialen.

Intercodam Studio Amstelveen

Intercodam heeft een grote naamsbekendheid in de badkamer- en tegelwereld. Het bedrijf kent dan ook een lange geschiedenis sinds de start in 1919. Intercodam is tevens importeur van een groot aantal exclusieve tegelmerken, natuursteen, sanitair en keukens.

Krijtenberg Sound & Vision

Krijtenberg Sound & Vision nodigt je uit om onder het genot van een goed glas wijn eens te komen kijken en luisteren wat voor u de mogelijkheden zijn om tot een perfect ‘plaatje’, een ‘gaaf’ geluid of een heuse ‘in-home’ oplossing te komen.

Kunst+Co Galerie

Kunst+Co Galerie heeft een ruime ervaring in het geven van kunstadvies. Zowel bij bedrijven als particulieren zijn collecties gevormd en aangevuld. Kunstadvies is, buiten het zoeken naar de juiste kunstenaars, in ons geval ook de juiste combinatie vormen met het interieur.

Soares Parket levert een zeer breed scala aan vloeren. Van handgemaakte, traditioneel gelegde tapisvloeren tot brede plankenvloeren, van lamelparket tot laminaatparket in elke vorm en in elke uitvoering. Vakkundig gelegd door eigen ervaren vakmensen.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht